Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

Ez az irányelv csak a Tessedik Sámuel Múzeum mobile application (továbbiakban: App) felhasználóira vonatkozik.Az App használatához el kell fogadnod ezt az adatvédelmi irányelvet. Amennyiben nem értesz egyet az itt leírtakkal, úgy az App használatát abba kell hagynod.Fenntartjuk a jogát, hogy az adatvédelmi irányelveket megváltoztassuk, mely változtatások a közzétételtől érvényesek. Az App használatának folytatásával a változásokat automatikusan elfogadottnak tekintjük. Amennyiben az adatvédelmi irányelveinket már nem fogadod el, hagy abba az alkalmazás használatát és töröld azt a készülékedről.Nagyra értékeljük a bizalmad, mindent meg is teszünk az általunk kezelt adatok védelméért.


Hozzájárulás az adatkezeléshez

Tudomásul kell venned és el kell fogadnod, hogy az App telepítése és használata során gyűjthetünk, tárolhatunk és felhasználhatunk információkat, melyeket megadtál nekünk (beleértve, de nem kizárólagosan a neved, felhasználóneved, jelszavad, levelezési címed, telefonszámod, e-mail címed, kapcsolattartási adatokat és születési dátumod). Gyűjthetünk, tárolhatunk és felhasználhatunk információkat a technikai környezetről (ideértve, de nem kizárólagosan a készülékre, rendszerre, szoftverekre és perifériákra vonatkozó műszaki információkat).A gyűjtött információkat felhasználhatjuk regisztrációs, bejelentkezési, szinkronizációs és alkalmazáson belüli vásárlásokhoz, illetve az alkalmazás működtetése és az eszközök vezérlése érdekében; valamint termékeink és szolgáltatásaink fejlesztése vagy a legfrissebb termékinformációk, szoftverfrissítések biztosítása érdekében. Az információk felhasználhatóak továbbá belső célokra, például az ellenőrzésre, az adatok elemzésére és a kutatásra.Az általad megadott adatokat biztonságosan tároljuk az adatbázisunkban. Biztonsági szabályzataink és eljárásaink kizárják a jogosulatlan hozzáférést az adatokhoz.Bármikor hozzáférhetsz az adataidhoz és bármikor kérheted a téged érintő adatok kijavítását. Bármikor kérhetsz minket az adatok törlésére, vagy arra hogy tájékoztassunk a kezelt adatokról. Személyes adataid harmadik feleknek nem adjuk ki, kivéve a következőket: bűnüldöző szervek vagy egyéb közhatalmi szervezetek kérése; bűn cselekmény észlelése vagy szerzői és/vagy magántulajdonhoz/képmáshoz fűződő jogok megsértése esetén illetve egyéb jogszabályi kötelezettség alapján.


Az adatkezelés felelőse

Az összes az App által gyűjtött, kezelt adatért a Zengo Korlátolt Felelősségű Társaság 6724 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 72/B. a felelős. Kérünk minden kérést, kérdést a lenti elérhetőségekre küldj.