|MM| - Nyári élmények itthon

Hírek
|MM| - Nyári élmények itthon
May
18 .
Logo
Munkácsy Most – Munkácsy Mihály exkluzív tárlata a Tessedik Sámuel Múzeumban

Szarvasra érkezik az egyik legnagyobb magyar festő, Munkácsy Mihály remekműveiből álló exkluzív kiállítás. Pákh Imre műgyűjtő Munkácsy-kollekciója a legjelentősebb magángyűjtemény, ami olyan alkotásokat is tartalmaz, amiket eddig még a közönség nem láthatott.

A lenyűgöző festményeken kívül egyedi grafikai lapok, albumok, rajzvázlatok is megtalálhatók a kiállítási anyagban. Az ifjúkori rajzoktól kezdve a kiforrott alkotásokon, portrékon, a barbizoni ihletésű tájképeken,  szalonképeken át a kései művekig végigkísérhetjük a Mester különleges művészetét. Olyan világhírű művek is láthatók lesznek a szarvasi múzeumban, mint az Ásító inas egészalakos változata, vagy a Krisztus Pilátus előtt vázlata.

A tárlat két részben tekinthető meg, az első szakasz június 3-ától július 17-éig, a második július 22-étől szeptember 10-éig látogatható. A kiállítás képcsere miatt július 18-ától július 21-éig zárva tart!

A "Nyári élmények itthon" ajánlat tartalma: 

2023. június 30-áig a "Csodás Magyarország" kóddal a teljes árú belépőjegy 3900 Ft helyett 3200 Ft-ért vásárolható meg a jegypénztárban.

Az ajánlat egyéb kedvezményekkel nem összevonható.

Other programs